Unieke Kaftans: handgemaakte meesterwerken uit Marokko

Bij Watasiyun zijn we al 30 jaar gespecialiseerd in het ambachtelijk vervaardigen van op maat gemaakte kaftans. Voorheen bekend onder de naam Kaftan Fes, zijn we nu trots om onze nieuwe identiteit te presenteren als Watasiyun.

Ons streven is om uitsluitend te werken met de allerbeste kwaliteitsstoffen en materialen. Met meer dan 30 jaar vakmanschap en ervaring onderscheiden we onszelf binnen de Benelux door het leveren van handgemaakte kaftans van ongeëvenaarde kwaliteit.

Bij Watasiyun geloven we sterk in de unieke schoonheid van elke klant, en daarom zijn al onze jurken werkelijke meesterwerken op zich. Verhuur is niet aan de orde, omdat we exclusiviteit willen waarborgen. Elke kaftan wordt op maat gemaakt, nauwgezet afgestemd op de specifieke maten en smaak van onze klanten.

We zijn zonder twijfel de meest bekwame kaftan-ontwerpers in de Benelux. We nodigen je van harte uit om langs te komen bij onze locatie in Amsterdam, waar onze ontwerpers je graag deskundig adviseren bij het verwezenlijken van jouw droom kaftan.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze FAQ-pagina voor meer informatie.

Kaftans Bridal

Welkom bij Watasiyun – waar exclusieve designs tot leven komen in handgemaakte kaftans!

Bij Watasiyun zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke kaftans die jou laten stralen op speciale gelegenheden. Elk van onze kaftans wordt met veel liefde en zorg ontworpen in het bruisende Holland, waar onze getalenteerde ontwerpers zich laten inspireren door de rijke culturele diversiteit en de nieuwste modetrends.

Vanuit Holland reizen onze ontwerpen naar het betoverende Fes, Marokko, waar onze vaardige ambachtslieden deze meesterwerken tot leven brengen. Hier komt traditioneel vakmanschap samen met moderne creativiteit om kaftans te maken die zowel tijdloos als eigentijds zijn. Elk detail wordt met precisie genaaid, waardoor elke kaftan een uniek en exclusief stuk wordt dat perfect bij jou past.

Bij Watasiyun begrijpen we dat jouw speciale momenten onvergetelijk moeten zijn, en daarom werken we met toewijding om ervoor te zorgen dat jouw kaftan precies op tijd klaar is voor jouw bruiloft, feest of elk ander bijzonder evenement. Jouw tevredenheid is onze drijvende kracht, en we zorgen ervoor dat je straalt als nooit tevoren.

Wanneer je een Watasiyun-kaftan draagt, draag je niet alleen een kledingstuk – je draagt een verhaal van creativiteit, vakmanschap en passie. We zijn trots om de prachtige culturele connectie tussen Holland en Marokko tot leven te brengen in onze kaftans, en we hopen dat je net zo trots zult zijn om ze te dragen.

Stap in de wereld van Watasiyun en ontdek jouw perfecte kaftan die jou laat schitteren op elk moment dat ertoe doet. Wij zijn er om jouw dromen waar te maken en jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Onze werkwijze